România rămâne fără animale. INS: Efectivele de bovine, porcine şi păsări au scăzut în ultimul an. Petre Daea nu e îngrijorat:„Datele INS sunt corecte, dar eu vă spun datele zilei”
Efectivele României de bovine, porcine şi de păsări au scăzut în 2017, faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate astăzi de Institutul Naţional de Statistică (INS), o situaţie...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Analiză Analiză ZF. Cum se vede inflaţia în sectorul brânzeturilor: în retail, consumul a scăzut anul trecut cu 6% faţă de 2021, în timp ce valoric piaţa a crescut cu 23%
- Iaşi te inspiră! Un proiect ZF/BT. Remus Deleanu, preşedintele directoratului Cotnari: Faptul că producem doar vinuri din soiuri româneşti poate fi simultan un avantaj şi o barieră la export
- ZF Live. Sebastian Popescu, head of grants and incentives advisory la EY. Ce ajutoare de stat sunt disponibile pentru firmele locale în 2024
- Urmează conferinţa ZF/ BT Agricultura românească. Noi tehnologii şi provocări. Suprafaţa irigabilă a crescut cu 15% în acest an comparativ cu anul trecut, iar ANIF a alocat încă 400 milioane de lei pentru 2024. Sunt suficienţi pentru a face faţă căldurii?
- Antreprenori locali. Fabrica Deltaica Seafood din Tulcea a bugetat afaceri mai mari cu 20% în acest an. Am instalat noile capacităţi construite, mai este loc de creştere pe piaţă. Consumul de preparate de peşte este încă sub media europeană“.