UN START-UP PE ZI

A ajuns la 120.000 de euro cu un laborator şi o cofetărie în Bucureşti, dar are ambiţia să se extindă

Cristina Dărvăreanu, un expert contabil şi consultant fiscal, a achiziţionat în urmă cu doi ani un labo­rator de pră­jituri, iar anul trecut a deschis o cofetărie şi a ajuns astfel la...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.