ANTREPRENORI LOCALI
Cel mai mare faliment din industria procesării de carne. Povestea Doly-Com, un business de 140 mil. lei, creat acum două decenii de un asistent medical
Iulian Căzăcuţ (48 de ani), de profesie asistent medical, a intrat în business acum circa două decenii şi a reuşit să ducă afacerea Doly-Com SRL la 140 mil. lei în 2014 (ultimul an...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Agricultura românească. Noi tehnologii şi provocări. Fermierii din Galaţi fac diferenţa în balanţa comercială agroalimentară: Exportăm 30-40 de camioane cu castraveţi şi pepeni lunar, mare parte spre Ucraina
- Daniel Donici, Artesana Tecuci: „E foarte bine că există programe care ajută oamenii să se reintegreze pe piaţa muncii. Dar unde găseşti oameni care au lucrat o viaţă în siderurgie să vină să lucreze într-o fabrică de brânzeturi?“
- Farmavet, afaceri de 270 mil. lei din medicamente de uz veterinar: „Vrem să extindem capacitatea de producţie“
- C&A deschide patru magazine în 2024. „Avem în plan să extindem reţeaua“
- Grafic: Evoluţia importurilor şi exporturilor principalelor categorii de alimente