Ioana David, editor ZF: Ce este ZF Corporate Pharma şi de ce trebuie să îl citiţi

2 sep 2013 Ziarul Financiar

Ioana David, editor Pharma Ziarul Financiar

Bine ati venit pe secţiunea Pharma a ZFCorporate.ro!

Acesta este fluxul de ştiri al Ziarului Financiar dedicat sectorului de medicamente şi al serviciilor medicale private în care găsiţi cele mai noi informaţii din piaţă, principalele tendinţe, interviuri cu executivi de top sau cu factorii de decizie din instituţiile de stat. Am decis să adunăm toate informaţiile şi statisticile din domeniul sanitar în acest flux pentru ca managerii să aibă acces facil la orice informaţie şi statistică, într-o industrie aflată în continuă schimbare.

Peste 6 mld. euro cheltuieşte statul cu sănătatea, la care se adaugă alte câteva miliarde de euro bani privaţi.

Informaţii despre cum se împart aceşti bani, reglementările din domeniu, cine sunt giganţii internaţionali interesaţi să vândă medicamente în România sau ce operatori străini de spitale vor să intre în România găsiţi pe această secţiune Pharma a ZF Corporate.

Fondurile pe care statul le alocă pentru sănătate s-au dublat în ultimii ani, însă calitatea serviciilor oferite nu a avut aceeaşi traiectorie.

Vă invităm să vedeţi pe acest flux o radiografie a sistemul din România şi a celor similare din alte ţări ale Europei, cine sunt oamenii din poziţii cheie din instituţiile statului şi managerii din spatele companiilor cu afaceri de sute de milioane de euro. 

Anul acesta v-am prezentat topurile celor mai mari importanţi jucători din producţia de medicamente, din distribuţie, evoluţia preţurilor pentru principalele categorii de pastile dar şi plecări de manageri ori rezultate fianciare ale principalelor companii.

Deşi l-am numit simplu Pharma, în cadrul secţiunii grupăm informaţii atât din industria medicamentelor, cât şi din cea a serviciilor medicale private.

Vă invit să ne spuneţi ce alte subiecte sunt de interes pentru dvs, ce informaţii în plus v-ar folosi în activitatea de zi cu zi, sau ce interviuri ati dori să citiţi la primele ore ale zilei pe adresa ioana.david@zf.ro sau la telefon 0318.256.326.

Ioana David

Editor Pharma Ziarul Financiar

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.