Staţia de metrou Berceni se închide în 12-15 august pentru modernizarea sistemului de control acces

11 aug 2017 Autor: Anca Olteanu

Staţia Berceni, care are un singur acces, va fi închisă în perioada 12-15 august, în loc de 16-22 septembrie, pentru modernizarea sistemului de control acces, având în vedere că traficul este scăzut în timpul vacanţei şcolare, potrivit Metrorex.

„Metrorex a solicitat constructorului noului sistem de control-acces modificarea programului lucrărilor de modernizare a instalaţiilor de taxare în staţia de metrou Berceni. Pentru ca disconfortul resimţit de călători să fie minim, termenul stabilit iniţial (16-22 septembrie 2017) a fost modificat luându-se în considerare perioadele de trafic scăzut din timpul vacanţei şcolare şi a concediilor”, se arată într-un comunicat transmis de Metrorex.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.