Consultanţii de la Andrei & Andrei au vândut acţiuni Cemacon Cluj de 253.000 de lei într-o singură tranzacţie

30 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

Firma de consultanţă Andrei & Andrei, deţinută de avocatul Andrei Cionca, a vândut un pachet de 421.070 de acţiuni pe care le deţinea la producătorul de cărămizi Cemacon Cluj într-o tranzacţie de circa 253.000 de lei.

Tranzacţia din 29 august a fost intermediată de compania de brokeraj BT Capital Partners, iar preţul unei acţiuni a fost de 0,6 lei, minus 2% faţă de şedinţa precedentă.

Potrivit raportărilor de la bursă, compania de consultanţă avea la finele lunii iunie un pachet de 14,98% din Cemacon, iar după această tranzacţia deţinerea a scăzut cu 0,4%.

Producătorul de cărămizi, care are în acţionariat printre alţii şi retailerul gigant Dedeman, a avut în primul semestru afaceri de 39 mil. lei, asemănător cu cele din aceeaşi perioadă din 2016, în timp ce profitul net a urcat de şase ori, la 5,3 mil. lei. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.08.2017

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.